Löydä bussiliput Suomeenflixbus trustpilot score uk

Terveys ja turvallisuus

Pidä itsesi ja muut turvassa, kun matkustat kanssamme.
Lue lisää

Mukavuus matkan aikana

Busseissamme on suuret ja mukavat istuimet, WC, Wi-Fi ja pistorasiat.
Palvelumme matkan aikana

Euroopan suurin bussiverkosto

Valitse yli 3 000 matkakohteesta 40+ maassa ja tutustu Eurooppaan FlixBusilla.
Reittiverkostomme

Matkusta ympäristöystävällisesti

Tehokkailla busseillamme on todistetusti erinomainen hiilijalanjälki ajettua matkustajakilometriä kohden.
Bussimatkailu ja ympäristö

Osta edulliset bussiliput FlixBusilta!

Jos haluat matkustaa ympäri Suomea tai jopa ympäri maailmaa, FlixBusin laajat bussireitit eivät jätä sinua pulaan! Edullisten bussilippujemme avulla pääset helposti minne tahansa, sekä työmatkalla että vapaa-ajalla.

Bussireitit ja aikataulut sinun tarpeidesi mukaan

FlixBusilla matkustaminen on helppoa ja vaivatonta säännöllisten bussiyhteyksiemme, luotettavien aikataulujemme ja mukavien, nykyaikaisten bussiemme ansiosta. Laajaan verkostoomme kuuluu 40+ maata ja yli 3 000 kohdetta, joten matkan suunnittelu ja varaaminen on helppoa verkossa tai helppokäyttöisen sovelluksemme kautta. Useimmissa busseissamme on ilmainen Wi-Fi, joten voit pysyä yhteydessä myös liikkeellä ollessasi. Edistyksellisen seurantajärjestelmämme avulla voit seurata matkaasi reaaliajassa.

Osta bussiliput helposti FlixBusilta

Verkkosivustomme ja sovelluksemme avulla voit helposti suunnitella matkasi, löytää edullisimmat bussihinnat ja ostaa bussiliput turvallisesti. Olitpa sitten suunnittelemassa matkaa etukäteen tai varaamassa äkkilähtöä: bussilippujen ostaminen on todella helppoa FlixBusilla. Kätevän e-lippujärjestelmämme ansiosta voit nousta bussiin ilman paperilippuja, sillä puhelimesi toimii lippuna!

Matkusta kestävämmin FlixBusilla

Bussilla matkustaminen ei ole vain kätevää, vaan myös ympäristön kannalta vastuullista, sillä se vähentää liikennettä ja päästöjä autolla matkustamiseen verrattuna. Pyrimme tekemään bussimatkoista entistä ympäristöystävällisempiä noudattamalla tiukkoja ympäristöstandardeja koko bussikalustossamme, käyttämällä vaihtoehtoisia voimansiirto- ja polttoaineteknologioita sekä tarjoamalla kaikille matkustajille mahdollisuuden kompensoida hiilipäästöjään ostaessaan bussilippuja. Kun matkustat FlixBusilla, voit olla varma, että teet vastuullisen valinnan.

Matkusta mukavasti ja tyylikkäästi FlixBusilla

FlixBus priorisoi matkasi mukavuuden ja varmistaa, että voit ottaa mukaan kaikki tarvittavat matkatavarasi. Jokainen matkustaja voi ottaa bussiin mukaan yhden käsimatkatavaran ja yhden muun matkatavaran. Matkatavarakiintiön lisäksi busseissamme on mukavuuksia, kuten Wi-Fi-yhteys, lisäjalkatilaa, pistorasioita ja WC:t, jotka tekevät matkastasi mahdollisimman sujuvan ja nautittavan. Käyttäjäystävällisellä sovelluksellamme ja helppokäyttöisellä varausalustallamme bussimatkan suunnittelu on helpompaa kuin koskaan aiemmin. Varaa bussilippu FlixBusilta jo tänään ja matkusta mukavasti ja tyylikkäästi matkatavaroiden kanssa.